Mogelijkheden en tarieven

 

Voor een consult komt Draagconsulent Arnhem bij je thuis. Wanneer je contact met me hebt opgenomen krijg je voorafgaand aan het consult via de mail een aantal vragen zodat ik vooraf je wensen en behoeften kan inschatten.

Bij het consult zelf neem ik alle benodigde materialen mee om te kunnen oefenen. Eerst met een draagpop, daarna met je eigen kindje. Als je al een eigen drager of doek hebt aangeschaft, kun je die natuurlijk gebruiken.

Een consult kost €10,00 per kwartier (daarbij staat het eerste half uur vast, omdat deze 30 minuten ook echt minimaal nodig zijn om goed advies te kunnen geven). Na afloop van het consult maak ik de factuur in orde.

Omdat ik bij je thuis kom, maak ik reiskosten. Voor de kilometers die ik maak vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,20 per km. Een consult is altijd exclusief parkeerkosten. Deze worden eventueel later in rekening gebracht.

Ik bereken de gemaakte kilometers met behulp van de routeplanner in google maps.

Knoopconsult

In een knoopconsult leer ik je 1 specifieke knoop, stap voor stap aan.

Je oefent eerst met een draagpop en als je zeker genoeg bent en je hebt de knoop onder de knie, gaan we knopen met je eigen kindje.

Het is fijn als er een tweede persoon aanwezig is die tijdens het consult op je kindje kan letten, dan kun jij je helemaal richten op het knopen.

Aanbod van knopen:

  •       Knopen met een rekbare doek
  •       De FWCC, buikknoop met een geweven doek
  •       De Ruck, rugknoop met een geweven doek
  •       De double hammock, rugknoop met een geweven doek

Het consult duurt gemiddeld een uur tot 90 minuten. Kosten zijn €10,00 per kwartier + reiskosten.

Duo-consult

Heb je een vriendin of een partner die ook graag wil leren knopen? Dan kun je een duoconsult boeken. Tijdens dit consult leer ik jullie beide 1 specifieke (dezelfde) knoop aan. Ook tijdens dit consult wordt er gebruikt gemaakt van speciale draagpoppen.

Het consult duurt ongeveer 2 uur. Kosten zijn €10,00 per kwartier + reiskosten.

Zwangerschapsconsult

Dit consult is specifiek voor als je meteen na de bevalling je kindje wilt gaan dragen. Dit consult bestaat uit 2 delen. De eerste keer tijdens je zwangerschap, waarbij ik je 1 knoop aanleer met een draagpop. Dit is een knoop om te buikdragen met een geweven of rekbare doek. Dit consult duurt een uur. Je kunt na dit consult thuis eventueel oefenen met een knuffel of een pop.

Zodra je bevallen bent kom ik nog eens langs om mee te kijken met de knooptechniek als je je eigen kindje in de doek hebt geknoopt. Dit duurt een half uur.

Het consult kost €60,- met eenmalig reiskosten.

Meekijk consult/afstel consult

Je dacht dat je het onder de knie had, maar er blijft iets zijn waardoor je doek of drager net niet helemaal goed zit. Je kindje zakt bijvoorbeeld steeds scheef, je krijgt de doek niet lekker aangespannen, of je krijgt last van je schouders tijdens het dragen.

Tijdens dit consult kijk ik met je mee. Ik zal je vragen te knopen ‘zoals je altijd doet’ om te bekijken of ik tips kan geven om je knooptechniek te verfijnen. Als het gaat om een drager kijk ik met je mee hoe de drager kan worden afgesteld zodat het voor jou en je kindje prettig zit.

Het consult duurt minimaal 30 minuten afhankelijk van je vragen. Kosten zijn €10,00 per kwartier + reiskosten.

Pasconsult draagzak  

Zou je graag willen gaan dragen met een ergonomische draagzak maar weet je nog niet precies wat je wilt? Je kunt dan dit pasconsult boeken.

Tijdens dit consult kun je verschillende draagzakken en systemen (half buckle, full buckle en mei tai) passen en kijk ik met je mee hoe je de systemen het beste kunt afstellen, zodat het voor je kindje en jezelf zo comfortabel mogelijk zit.

Hier zie je welke draagsystemen ik in mijn bezit heb.

Het consult duurt gemiddeld 45 minuten tot een uur. Kosten zijn €10,00 per kwartier + reiskosten.

Cadeaubon 

Wil je iemand een knoop- of pasconsult cadeau doen? Ik maak met plezier een cadeaubon voor je!